Direktlänk till inlägg 10 juni 2007

I sommarvärmen

Av Frida - 10 juni 2007 22:04

som nu råder är det inte så skoj att rida. Både hästar och ryttare tycker att det är väl varmt, även om det är nog så skönt.


Idag var vi istället på stranden på förmiddagen. Varmt och skönt, lite för varmt, för både Erik och jag blev lite röda. På eftermiddagen avnöjt vi en grillad macka på restaurang och därefter en stor glass!


Inför sommaren så har vi förhoppningsvis två planerade långritter framför oss, som vi ser fram emot. Det blir lugnt tempo, och det behöver ju särskilt Perla och Erik, eftersom hon ännu inte är så stor och stark. En kompis, Roberth, som vi hälsade på igår, var också sugen på att hänga med tillsammans med sin Lippizzaner-hingst. Om det går att lösa med inkvarteringen för hans hingst, så hoppas vi på att de kan följa med!


Snart är min Montsegursadel på intåg, en sadel med lite större viktfördelande yta, den blir det till att använda på långritterna!

 
ANNONS
 
skogsfrun

skogsfrun

11 juni 2007 16:12

Det blir spännande att ta del av! hur långt tänker ni rida? min längsta ritt är 10 mil på 2 dagar med övernattning efter 5. Ett tips -rid i bekväma skor för ni kommer att GÅ mycket själva.

http://barasaras

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se