Direktlänk till inlägg 21 oktober 2007

Min otroliga Titan

Av Frida - 21 oktober 2007 10:36

Jag vet inte vad som har hänt, men något fantastiskt är det! :D


I förrgår tog Erik och jag ut Perla och Titan i repgrimma för att jobba dem lite på stubbåkern. Titan uppvisade de mest fantastiska galopper i en liten galopp jämter mig på stubbåkern! :D Jag kunde inte tro mina ögon, något sådant trodde jag inte att han kunde prestera, men det var fantastiskt att uppleva. Detta påminde om den gång då jag red Korall hos Katrin Wallberg. Jag minns att när jag red Korall hade han en galopp som gick otroligt mycket uppåt, och sådan var Titans galopp i förrgår då han galopperade jämter mig.


Titan anstränger sig så, och på grund av det (misstänker jag) får han träningsvärk i sina bärande muskler på bakdelen. Jag har haft en massör ute för några veckor sedan, men jag känner att jag skulle vilja ha något eget som jag kan göra för honom, utan att tappa någon muskulatur. Vad kan man göra för att minska träningsvärk/slagg i musklerna?


Jag vill förresten ha tag i en halsring, men var sjutton köper man en sådan?


Idag ska jag nog jobba Titan lite på samma sätt på stubbåkern, och sedan ska Erik och jag rida ut en sväng ihop. :D

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se