Direktlänk till inlägg 12 juni 2008

Värmen har försvunnit

Av Frida - 12 juni 2008 19:24

Nu är det betydligt svalare ute, men senaste tiden har jag ägnat mycket åt att färdigställa en ny layout på en hemsida som jag tagit över.


Tag gärna en titt på www.akademiskridkonst.se och se hur den ser ut. :)


Vi har ställt av Mitsubishin, men istället köpt en gammal Saab 900 som vi ska ha att dra hästarna med. Förhoppningen är ju att Erik börjar hovslagarskolan till hösten och då behöver jag ha en billig bil att dra häst med. Att hålla igång Mitsubishin kostar ca 12tusen enbart för att ha den försäkrad och skattad. Ska jag då åka en eller max ett par ggr i veckan i höst och träna, så blir det dyra bilturer.

Saaben kostar ca 2500 kr i trafikförsäkring och strax under 2000 kr i skatt, så det är en väsentlig skillnad.


Nu när jag är klar med hemsidan, så kanske det snart blir lite träning av igen, men nu en tid har den legat på hyllan, åter igen. :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se