Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Detta gräs, som växer så förbenat just nu. :(

Av Frida - 16 maj 2009 23:40

Just nu är jag väldigt bekymrad. Anledningen är att hagen som Titan och Perla går i just nu, är väldigt stor och gräset har kommit igång att växa ordentligt. Detta medför att våra hyfsat lättfödda hästar nu sväller som ballonger...


Titan är fruktansvärt fet just nu. Han har tjock och hård mankam och har fått fettdepåer vid länden. Även Perla börjar bli fet och har fått tjock och hård mankam, man känner även fettdepåer på hennes länd. Jag pratade med Erik om det idag, och han fick nog också en bekymmersam rynka mellan ögonbrynen. Just dessa fettansamlingar brukar uppstå före en fångattack, enligt Erik - det är inte bra.


Hur det än är har vi ingen annan stans att göra av hästarna nu. Det är två veckor kvar tills Erik kommer hem, då kan vi flytta dem till ett annat ställe där vi förhoppningsvis kan hägna av hagen så att de får mindre område att äta på. Usch, det här känns inte alls bra, men jag kan inte förändra hagen just nu, det är inte våra marker de går på... :(


Det vore så underbart att ha en egen gård! Jag längtar efter den dagen! Då kn man själv styra över hur mycket mat hästarna ska ha tillgång till, och VAD de ska kunna äta.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se