Direktlänk till inlägg 20 juni 2009

Midsommardagen

Av Frida - 20 juni 2009 20:56

Till en början såg dagen inte ut att bli alls så fin, det första vi hörde när vi vaknade i morse var regn mot fönsterblecken.


Efter att ha lyssnat på slutet av "Ring så spelar vi" och "Melodikrysset" så klarnade vädret ändå upp. Vi packade ihop alla grejor och åkte iväg mot hästarna, för att då på bilvägen mötas av mer regn... Inte så kul, tänkte vi.


När vi hämtade hästarna i hagen regnade det en hel del, men det avtog ganska snabbt och när vi till sist kom iväg så regnade det knappt alls. Vi behövde inte ens de regnjackor som vi befarat att vi borde ha tagit med oss!

Efter en ganska lugn ridtur med bara skritt, bortsett från en kort trav när vi nästan var tillbaka igen, så var vi rätt nöjda. :=)


Jag kan konstatera att jag skulle behöva en längre sadelgjord till Titan. Min förhoppning var att kunna köpa längre sadelgjordsstroppar, men det verkar vara i stort sett omöjligt! Perla skulle också behöva en längre sadelgjord, så tills vidare kanske hon får ärva Titans och så köper vi en längre till honom.

 
ANNONS
 
skogsfrun på dal

skogsfrun på dal

22 juni 2009 18:49

Fin bild! Vad har ni för boots? vi har just köpt ett par Easyrider (rättstavat?)
Programmen du nämner är också mina favoriter som jag inte lyssnat till på evigheter. Datorn har tagit över;)

http://www.barasaras.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Frida

22 juni 2009 21:53

Vi har Cavallo Simple Hoof Boot. Vi tycker att de är riktigt bra! Sitter kvar på hoven på alla underlag och är så lätta att använda. Vi är begeistrade! :=)

Jag tycker att dessa radioprogram är helt underbara! Intressanta och kluriga frågor blandat med olika människor och blandad musik. Det är dock inte alltid som vi vaknar i tid på lördag morgon för att lyssna på dem, hrm...

 
Natalja

Natalja

24 juni 2009 22:58

Mysiga hästar trots lite runda magar ; )

http://latin.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se