Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Lördag och äntligen fint väder!

Av Frida - 21 augusti 2010 13:38

Idag är det lördag och både Bent och Bianca är bortresta. Erik är här nu, och vädret är riktigt fint. Vi tog ut Titan på ett väldigt kort träningspass eftersom han verkade lite trött och hängig. Värmen har kommit väldigt fort nu, efter flera dagars regnande och lite svalare väder.

Ridpasset blev bara ca 10 minuter, och övergångarna känns bättre, men eftersom Titan var trött så blev det som sagt ett väldigt kort träningspass.


Efter ridhuset tog vi av sadel och träns och gick ut i skogen med bara en grimma på. Titan fick komma ut och sträcka lite på benen, vilket jag tror att han tycker var skönt. Nu går han ju bara i en rasthage hela dagen, så det blir inte så mycket rörelse som hemma.


Skönt i skogen var det i alla fall.   

 Ikväll tar vi säkert ett träningspass igen, kanske ska jag jobba Titan lite från marken först då också. Vi har köpt en kapson, Ecuyer, från Jonna på Kapson. Kathi hade just en sådan kapson, och jag tyckte att den passade bra på Titan, så därför fick Erik köpa med sig en sådan på vägen hit. :)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ilse

1 september 2010 20:06

Undrar om min förra kommentar har blivit `rätt`. Ser den ingenstans. Men, men! Vilken fin bild på dig och Titan!!!!! Ha det så bra!

Kram Ilse

Frida

1 september 2010 21:58

Jag tror att din kommentar kom in tidigare, måste kolla och se ifall jag kan se alla kommentarer samlade någonstans, men jag har för mig att jag har godkänt den! :-)

Kram från Frida

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se