Direktlänk till inlägg 8 februari 2011

När det inte är snö, då är det is...

Av Frida - 8 februari 2011 17:59

Jaja, vintern lider mot sitt slut i alla fall, vi går våren till mötes, även om det går långsamt. Dagarna blir ljusare och temperaturen stiger sakta men säkert. Det enda tråkiga jag kan komma på är att allt det som förut var snö, nu har blivit till is eller hård snö hos oss. Infarten och grusplanen där vi parkerar bilarna är fullständigt nedisad! Det är förenat med stor halkfara att knata omkring mellan huset och bilen i alla fall.


Hagen däremot har klarat sig ganska bra. Lite is är det förstås där hästarna rör sig som mest, men de bajsar en del och bajset fungerar i alla fall som halkskydd, hur äckligt det än kan låta.    Nåväl, när våren och sommaren är här så försvinner skiten ner i marken och tillför näringsämnen.   


Ridbanan är fortfarandet täckt av snö, och is. Det dröjer nog en god stund innan den har tinat upp så pass att den går att använda för träning. Jag längtar efter vårens ordentliga inträdande!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se