Direktlänk till inlägg 30 september 2012

Distinguido betyder...

Av Frida - 30 september 2012 12:23

Från www.woxicon.se

 

aktningsvärd
ansedd
bekant
berömd
betydande
celeber
elegant
eminent

flott
framstående
frejdad
högaktad
känd
respekterad
ryktbar
smakfull
stilig
vräkig
välkänd

 

Från www.synonymer.se

 

Adjektiv

Definition: moda
flott

Definition: apariencia
elegant
flott
vräkig
stilig
smakfull

 

Från http://www.easytrans.org

moda [a]: flott
apariencia [a]: elegant, flott, vräkig, stilig, smakfull
person [a]: celeber, berömd, frejdad, ryktbar, välkänd, känd, ansedd, eminent, framstående
notable [a]: framstående, betydande
uppförande [a]: framstående, betydande


Är det någon som vet vad "moda", "apariencia" etc betyder? Jag är ingen hejare på grammatik ska erkännas...

 
ANNONS
 
Emma

Emma

5 oktober 2012 11:06

Blev lite nyfiken och sökte på det, fick upp det här:
http://www.woxikon.se/spanska/apariencia.php
Hoppas att det hjälper dig!
Trevligt att kunna läsa mer om er här, ska bli roligt att förja erat nya tillskott :)
Emma

http://www.emmaknutsson.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se