Direktlänk till inlägg 18 november 2012

Tips på bra vinterstövlar!

Av Frida - 18 november 2012 13:41

Nu när hösten, kylan, regnet och vätan kommit, så har jag tagit fram mina stövlar som jag köpte förra vintern. Muck Boot Tay Sport heter de. Jag är väldigt frusen av mig, och ville hitta en varm stövel som också står emot väta. Jag googlade runt mycket innan jag hittade något som jag åtminstone trodde kunde vara något för mig.


När jag var i yngre tonåren förfrös jag mina fötter väldigt illa en vinter, och sedan dess är jag tål jag kyla dåligt. Så fort temperaturen går under 10 plusgrader så börjar jag frysa om fötterna om jag inte ständigt går omkring och dessutom har något slags fodrade skor på mig. De här stövlarna är jättevarma och håller torrt, jag rekommenderar dem verkligen!   


De är som tjockt neoprenfodrade, och enligt återförsäljare ska de hålla värmen ner till -40 grader. Jag kan väl säga att för min del så har jag varit ute med dem i -20 och då har mina fötter i alla fall fortfarande mått bra.    Jag har normalt stl 38 i skor, men i dessa valde jag storlek 39/40 och då är det tillräckligt med rymd i dem för att jag ska kunna röra tårna. Jag provade ett par 38 först, men var precis så de kändes lite obekväma, med en storlek större sitter de bra på foten, men jag har utrymme nog för att kunna röra på tårna.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Frida - 11 september 2014 13:25

Efter många år på först bloggagratis och under senare år på bloggplatsen så har jag bestämt mig för att flytta bloggen. Jag saknar många funktioner här på bloggplatsen och det är vad som gjort att jag bestämt mig för flytten. Numera ligger min blogg ...

Av Frida - 31 augusti 2014 18:07

Titan och Perla har fått stå lite åt sidan nu när vi har fokuserat på att förbereda Distinguido inför att åka transport och vara med på kurs. Idag längtade jag dock efter att rida Perla, så det blev hon som fick komma ut först. :-)   Då jag inte ...

Av Frida - 28 augusti 2014 21:52


Idag fick Erik en avbokning mitt på dagen, så han kom hem och vi åt lunch tillsammans. Efteråt gick vi ut och tränade Distinguido. Idag fortsatte jag träningen med slutan och nu verkar det som att Disto har förstått kombinationerna av hjälperna f...

Av Frida - 28 augusti 2014 16:04


Nu har det åter igen varit dags för ridsport på TV. I år har jag inte brytt mig om att ens titta på sändningarna, för jag vet att jag mest skulle sitta och bli besviken. Dressyren är inte dressyr i mina ögon, de flesta ryttare har hårt, hårt åtdragna...

Av Frida - 25 augusti 2014 14:21


Distinguido blir tryggare och lugnare för varje träningspass. :-) Han mig också oftast gnäggande och hummande i hagen när jag kommer för att hämta honom, det är en härlig syn. :-) När jag nu borstar honom slappnar han också av mer och mer, han stå...

Presentation


Välkommen till min blogg, som tillhör min hemsida www.akademiskridkonst.se. Här skriver jag mest om Akademisk Ridkonst och hästträning.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Följ bloggen

Följ Kentaur.nu med Blogkeen
Följ Kentaur.nu med Bloglovin'

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se